RÄMÖ OY Suomen vanhin raudoitusverkkojen valmistaja

Rämö Oy:n teräsverkkotehdas on Suomen vanhin, vuodesta 1965 asti toiminut, teräsverkkojen valmistaja. Tuotamme parinkymmenen hengen voimin noin 5000 tonnia erilaisia verkkoja vuodessa. Valmistamme verkkoa monenlaisiin käyttötarkoituksiin, suurin osa tuotannostamme on kuitenkin erilaisia raudoitusverkkoja.

 

Tuotantomme kattaa niin varastoitavat vakioverkot, määrämittaiset suorat verkot kuin myös taivutetut verkkoraudoitteet. Tämän lisäksi valmistamme verkkoja esimerkiksi aitaamiseen ja alakattoihin. Joustavan tuotantomme lähtökohtana pidämme asiakastyytyväisyyttä ja kykyä reagoida nopeasti asiakkaan haluamiin toimituskokoihin- ja malleihin.

 

Rämö Oy:n teräsverkkotehtaan raudoitusverkoilla on SFS-hyväksyntä (B500K). Jatkuva sisäinen ja ulkoinen laadunvalvonta sekä ammattitaitoinen henkilöstö takaavat tutotteidemme virheettömyyden ja tasaisen laadun. Toimintamme perustuu erityisohjeisiin SFS EO 361(SFS-merkin käyttö betorniteräksissä ja raudoitteissa) sekä SFS EO 392 (SFS-merkin käyttö tankoraudoitteissa) sekä niihin liittyvät standardit.